Wilgenmat 90 x 300

Wilgenmatten met het formaat van 90 x 300 cm. Deze wilgenmatten zijn van A-kwaliteit Europese wilgen en ideaal voor balkon of dakterras. Sfeervol en voordelig.

Verzendkosten

€ 12,50 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 17,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Wilgenmat op rol met een afmeting van 90 x 300 cm. Deze wilgenmatten zijn gemaakt van de beste kwaliteit Europese wilgen en gebonden met en RVS gecoate binddraad. Het formaat van de wilgenmat is ideaal om te gebruiken als wilgen balkonscherm of zonwering op bijvoorbeeld een pergola. 

Wilgenmatten bevestigen

Een wilgenmat laat zich gemakkelijk bevestigen. Afhankelijk van de ondergrond kunt u kiezen uit een van de volgende bevestigingsmaterialen.

Tegen een houten ondergrond
Hiervoor gebruikt u het beste schroeven met een sluitring of dunne spijkertjes. Draai de schroef tussen de stengels door in de buurt van het aanwezige binddraad. Zorg ervoor dat de sluitring over de twee naastliggende wilgentenen valt. Als u spijkers gebrukt kunt u deze door de wilgenteen in het hout slaan. Doe dit niet teveel aan het uiteinde van de wilg en gebruik niet te dikke spijkers om splijten te voorkomen.

Tegen tuingaas
Om wilgenmatten tegen tuingaas of betongaas te monteren gebruikt u het beste binddraadjes of tie-wraps. Duw de binddraad of tie-wrap tussen de stengels door en steek deze over het gas terug naar voren om de wilgenmat vervolgens strak op de ondergrond te trekken.

Wilgenmat op maat maken

Een wilgenmat maakt u gemakkelijk op de gewenste maat. De uitgerolde lengte kunt u inkorten door het binddraad op 5 cm vanaf de gewenste lengte door te knippen. Vervolgens verwijdert u de overtollige wilgen en knoop het binddraad weer vast. 

Wilgenmatten zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

  90 x 300 cm
100 x 300 cm
120 x 300 cm
150 x 300 cm
180 x 300 cm
200 x 300 cm

Wilgenmat afmetingen
90 x 300 cm
Dikte wilgen
5 tot 8 mm
Soort wilgen
Europese wilgen
Binddraad
RVS gecoat

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.