Filter

close
0
Onbeperkt
✓ Uitgerolde lengte boomschorsmatten: 300 cm
✓ Binddraad: Geplastificeerd binddraad in kleur
✓ Kenmerken: Mooie dubbelzijdige boomschorsmatten

Boomschorsmatten in verschillende hoogtematen met een uitgerolde lengte van 3 meter. Al onze boomschorsmatten zijn dubbelzijdig en met een mooie, onopvallende draad gebonden.
Bezig met laden...

Boomschorsmatten geven een prachtige uitstraling aan de tuin of aan het balkon. Door de donkere kleur stralen ze een soort van luxe uit wat erg mooi combineert met de omgeving. Onze boomschorsmatten zijn dubbelzijdig waardoor de mat er van beide kanten mooi afgewerkt uitziet. Dit is perfect als u de boomschors gebruikt op het balkon of tegen een open gaas hekwerk. 

Boomschormat bevestigen
Het bevestigen van boomschorsmatten is gemakkelijk. het is wel handig om dit met 2 personen te doen in verband met het gewicht, maar het bevestigen zelf is erg goed te doen. Rol de boomschorsmat een stukje af langs de ondergrond waar het tegen bevestigd moet worden. Begin met het vastzetten van de hoeken. Rol de boomschorsmat iets verder af en zet de mat (horizontaal) iedere 20 tot 30 cm vast. Verticaal volstaat het om de mat op 3 plaatsen vast te zetten. Onderin, in het midden en bovenin. Afhankelijk van de ondergrond kunt u voor het volgende bevestigsmateriaal kiezen:

  1.  Tegen een open ondergrond als gaas, kunt u het beste tie-wraps of gegelvaniseerde binddraadjes gebruiken. Steek het bevestigingsdraad tussen de boomschors door en via de achterkant weer terug (over de binddraad) naar voren. draai het binddraad nu vast of trek de tie-wrap vast.
  2. Tegen een bestaande schutting van hout kunt u schroeven met een sluitring gebruiken. Draai de schroef tussen de boomschors in het hout, zodat de sluitring over het naastliggende boomschors heen valt.
  3. Tegen een stenen muur kunt u het beste eerst 2 tot 3 horizontale panlatten schroeven. Op deze latten kunt u dan de boomschorsmatten vast schroeven.

Boomschorsmatten op maat maken
Boomschorsmatten kunt u gemakkelijk bewerken en inkorten. De uitgerolde lengte kort u in door de binddraden door te knippen op ongeveer 5 cm vanaf de gewenste lengte. Verwijder 1 tot 2 stroken boomschors en knoop e binddraad weer vast. De hoogte van de boomschorsmat inkorten is iets lastiger. Met een lange zaag (reciprozaag) zou u de boomschorsmat ineens op hoogte kunnen zagen door hem op rol te laten. Heeft alleen een decoupeer of handzaag tot uw beschiking? Dan zult u iedere strook boomschors apart op lengte moeten zagen.

Boomschorsmatten kopen van A-kwaliteit
Boomschorsmatten zijn te koop in verschillende kwaliteiten. De een gaat iets langer mee dan de andere en de ene boomschorsmat is mooier gebonden dan de andere. Online boomschorsmatten kopen is natuurlijk helemaal lastig omdat u moet afgaan op onze foto's. Daarom kan u garanderen dat de kwaliteit van ons boomschors perfect is. Het is dubbelzijdig gebonden, de kleur is overeenkomstig de foto's en het gebruikte materiaal zorgt voor een lange levensduur.

Boomschorsmatten en privacy
Geven boomschorsmatten privacy? Ja dat doen ze zeker! Iedere natuurmat heeft kiertjes tussen de stroken of stengels waardoor je zou kunnen gluren. Dit komt omdat het binddraad hier tussedoor gaat. Maar als u er bij het bevestigen ook nog om denkt de boomschorsstroken iets tegen elkaar te duwen, dan zijn boomschorsmatten perfect om privacy te creëren in de tuin of op het balkon.

Boomschorsmatten zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De uitgerolde lengte is altijd 300 cm. Als het vooral de kleur is dat u aantrekt in boomschors, dan is het ook zinvol nog een kijkje te nemen bij onze wilgenmatten.

Boomschorsmatten worden binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Netjes verpakt en netjes aangekondigd met track and trace.