Filter

close
0
Onbeperkt
Onderstaand bevestigingsmateriaal is ideaal om natuurmatten te monteren tegen gaas of hout!
Bezig met laden...

Wij verkopen het meest gebruikte bevestigingsmateriaal voor het monteren van diverse natuurmatten tegen schuttingen, wanden, plafonds en hekken. 

Schroeven met sluitring

Rietmatten, heidematten of gespleten bamboematten monteert u tegen (schutting)hout, wanden en plafonds met de schroeven met sluitring. Plaats de schroef tussen de stengels / strips zodat de sluitring over de naastliggende strips / stengels heen valt. Komt de natuurmat tegen een muur, dan zult u daarin eerst gaatjes moeten boren voor pluggen. In de pluggen komen de schroeven met een sluitring. Tip: monteer eerst 3 horizontale latten op de wand en bevestig daar tegenaan de natuurmat.

Binddraad of tie-wraps

Rietmatten, heidematten, wilgenmatten, gespleten bamboematten of boomschorsmatten die tegen tuingaas, hekwerk, spijlen of een andere open ondergrond komen, kunt u eenvoudig bevestigen met binddraadjes of tie-wraps. Steek het draadje tussen de stengels door en bind de natuurmat vast. Het beste is het om het binddraadje of de tie-wrap over zowel de stengel / strip / stok als over het (in de natuurmat aanwezige) binddraad te bevestigen.