Wilgenmat 150 x 300

Wilgenmatten van 150 x 300 cm. Gemaakt van de beste Europese wilgen en het ideale formaat om een lage schutting of hekwerk te bekleden. Voordelig en sfeervol.

Verzendkosten

€ 12,50 

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 30,45
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Heeft u een oude schutting in de tuin of een hek dat vrijwel geen privacy biedt? Bekleed ze dan met wilgenmatten voor een instant metamorfose! Deze wilgenmatten van 150 cm hebben het formaat voor de lagere soorten erfafscheiding. Als ondergrond voor klimplanten als hedera zijn ze ook erg geschikt. Je kunt deze wilgenmatten ook decoratief gebruiken, ter afwerking van wanden onder een overkapping bijvoorbeeld. Of monteer ze horizontaal tussen de palen van de veranda of overkapping om een natuurlijk zonnescherm te maken!

wilgenmatten zonwering Groen wilgenscherm
Wilgenmat bevestigen

Wilt u de wilgenmat 150 x 300 bevestigen tegen een schutting? Gebruik dan krammetjes of een tacker. De krammetjes of nietjes komen over de wilgentenen en het binddraad in de mat heen. Voor bevestiging met schroeven, gebruikt u schroeven met sluitring. Schroef tussen de takken door en de ring drukt de mat vast (gebruik pluggen in een stenen muur). Dunne spijkers door de takken slaan kan ook, maar dat komt nogal precies en is arbeidsintensief. Voor bevestiging aan een hek trekt u ijzerdraadjes of tiewraps over de wilgentakken en het binddraad van de mat heen; de wilgenmat trekt u strak tegen het hek. Tips:
- Bezuining niet op bevestigingsmateriaal. Hoe beter de mat vast zit, des te langer gaat die mee.
- Plaats de mat niet rechtstreeks op de grond. Dat bevordert de levensduur en voorkomt dat de mooie bruine kleur zwart wordt.

Wilgenmat formaten

Deze mat heeft met anderhalve meter hoogte een mooi tussenformaat. Alle matten zijn 3 meter lang en hebben extra binddraad voor het eenvoudig verlengen met een tweede of derde mat. Is de mat te hoog, dan kunt u hem bijzagen met een decoupeerzaag. Of kijk eens bij de andere formaten van onze wilgenmatten:

 90 x 300 cm
100 x 300 cm
120 x 300 cm
150 x 300 cm
180 x 300 cm
200 x 300 cm

Wilgenmat afmetingen
150 x 300
Dikte wilgen
8 mm
Soort wilgen
Europese wilgen
Binddraad
RVS gecoat

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.