Bamboemat 1 meter hoog
Gespleten bamboemat 100 x 500

Bamboemat van 1 meter hoog, gemaakt van repen bamboe. Deze gespleten bamboematten zijn perfect als balkonscherm of voor privacy op het dakterras.

Verzendkosten

€ 12,50 

Dit product is bij u binnen:

1 tot 2 werkdagen

€ 17,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Bamboemat van 1 meter hoog en een uitgerolde lengte van ongeveer 5 meter. Deze bamboematten worden vooral gebruikt als privacyscherm op het balkon. Bamboe op het balkon doet direct sfeervol aan en geeft een gezellige, tropische uitstraling. Na montage zit je direct heerlijk beschut en privé. Het bevestigen van een bamboemat aan de reling van het balkon is overigens erg eenvoudig.

Balkon reling van hout
Is uw balkon reling van hout? Dan bevestig je de bamboemat gemakkelijk aan je balkon met schroeven en een sluitringetje. Draai de schroef vast tussen de bamboerepen en zorg eroor dat het sluitringetje over de naastgelegen bamboestroken valt. Doe dit horizontaal iedere 30 cm en verticaal 10 cm vanaf de boven en onderkant.

Balkon reling van spijlen
Bestaat de balkon reling uit spijlen? Dan zet u de bamboemat het beste vast met tie-wraps of gegalvaniseerde binddraadjes. Steek het bevestigingsmateriaal tussen de bamboe door en over de spijl, via de achterkant, weer terug naar voren. Trek de bamboemat vervolgens strak tegen de balkonrand aan. Doet u dit horizontaal iedere 30 cm en 10 cm vanaf de onder en bovenkant, dan zit uw bamboemat vast genoeg om er jaren plezier van te hebben.

Balkon reling van glas
Is uw balkon reling / balustrade gemaakt van glas? Dan is de uitdaging iets groter, maar niet onmogelijk. Vaak is het glas gemonteerd tussen 2 staanders. Tussen de staanders kunt u 2 transparante draden spannen (denk aan bijvoorbeed waslijn). Als u deze draden strak spant, kunt u hierop de bamboemat bevestigen met binddraadjes of tie-wraps.

Bamboemat formaten

Gespleten bamboematten zijn bij ons verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtematen.
Allemaal hebben ze een uitgerolde lengte van +/- 500 cm.

100 x 500 cm
150 x 500 cm
200 x 500 cm
Bamboemat afmetingen
100 x 500 cm
Dikte bamboe
Strips van 3 x 8 mm
Soort bamboe
Gespleten bamboe
Binddraad
Gegalvaniseerd ijzerdraad

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.