Kastanjehouten paal 250 cm

Kastanjehouten paal 250 cm hoog
Kastanjehouten paal 250 cm
Hoge kastanjehouten paal met punt van 250 cm lang, met een diameter van 8-10 cm. Gemaakt van geschild kastanjehout, speciaal geschikt voor de bevestiging van een kastanje schapenhek.

Artikelnummer

KASP 250-80

Verzendkosten

€ 27,50

Dit product is bij u binnen:

1 week(en)

€ 13,45
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kastanje paal 250 cm voor schapenhek
Deze kastanje paal van 250 cm hoog is gemaakt van geschild kastanjehout en wordt gebruikt om een schapenhek tegenaan te plaatsen. De palen zijn net als het hekwerk en het kastanjehouten poortje gemaakt van onbehandeld kastanjehout uit productiebos. Dit hout is van nature rijk aan looizuur en dat biedt bescherming tegen dieren, vocht en schimmel. Een kastanjehouten omheining heeft een levensduur van 15 tot 20 jaar.

Palen plaatsen voor schapenhek
Om een stevige omheinding te kunnen maken, plaatst u de gepunte paal 1/3 van zijn lengte in de grond. Zorg er dus voor dat uw palen hoog genoeg zijn voor uw schapenhek. Het mooist is als het schapenhek en de palen evenhoog zijn.

  • Handig is om eerst een lijn uit te zetten waar de omheing zal komen te staan en de plaats te markeren voor de palen. Houd ongeveer anderhalve meter aan tussen elke paal.
  • Gebruik een grondboor om gaten te maken voor de palen. Sla de laatste 10 tot 15 cm van elke paal met een hamer de grond in. Vul de gaten daarna weer op en stamp goed aan. 
  • Staan de palen, bevestig dan het kastanjehouten hekwerk ertegenaan. Rol het eerste stuk van het hekwerk af en monteer de eerste lat op de hoekpaal. Gebruik hiervoor (4 x 60) RVS schroeven en schroef de latjes ter hoogte van het ijzerdraad tegen het hout van de paal. Of gebruik krammen die u over het ijzerdraad en in het hout van de paal slaat.
  • Trek bij elke volgende paal het hekwerk goed uit. Handig is om een schep in het hekwerk te steken en achter de paal vast te zetten, zodat het hek goed wordt opgespannen.
TIP: Is de grond erg los, dan kunt u de begin- en eindpaal schoren. Hierbij plaatst u een schuin afgezaagde paal in de grond en schroeft die vast tegen de begin- en eindpaal.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Natural Fencing Europe

Natural Fencing Europe

Love your garden
Care for nature